Fundația Ceata organizează în Bălți un atelier de realizare de grafice în sistemul de tehnoredactare LaTeX, folosind combinația de limbaje PGF+TiKZ. În cadrul atelierului, participanții vor învăța cum să reprezinte grafice de funcții matematice și figuri geometrice într-un document scris în LaTeX.

Atelierul va fi ținut de Radu Dumbrăveanu marți, 3 decembrie 2013, la ora 15:00 în Aula 537 din Blocul 5 al Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, căreia îi mulțumim pentru sprijinul acordat.

Participarea la atelier este gratuită, dar îi încurajăm pe participanți ca la final, dacă li s-a părut util atelierul și ar dori să fie organizate și alte ateliere, să facă mici donații pentru sprijinirea activității Fundației Ceata.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina evenimentului.

Vă invităm să vă înscrieți pentru a participa la acest atelier!2013 — Fundația Ceata are drepturile de autor asupra acestei lucrări. Semnalați echipei de administrare eventualele probleme întâmpinate.

Imaginea din antet folosește din domeniul public emblema limbajului LaTeX. De asemenea, folosește cu acordul instituției versiunea scalară de mici dimensiuni a emblemei Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți.

Programul pe care se bazează formularul este liber în conformitate cu condițiile licenței GNU AGPLv3+. Textul formularului este liber în conformitate cu condițiile licenței CC-BY-SA.