Fundația Ceata organizează a doua ediție a hacatonului de GNU din Cluj-Napoca cu ajutorul echipei locale Ceata-CJ. Partenerul acestei ediții este Chaos Club Cluj, care pune la dispoziție spațiul și logistica pentru eveniment.

Hacatonul are loc cu ocazia Zilei Libertății Educației sărbătorită pe plan internațional tot pe 18 ianuarie și la eveniment sunt invitați în special elevii și studenții care vor să hăcuiască sau să învețe cum se hăcuiesc programe libere din proiectul sistemului de operare GNU.

Hacatonul are loc în spațiul grupului Chaos Club Cluj (Str. Ferdinand nr. 6 - Galeriile Ferdinand, et. 1) și începe la ora 10:00. Pentru mai multe informații, vizitați pagina evenimentului.

Vă invităm să vă înscrieți pentru a participa la acest hacaton! Dacă nu puteți participa fizic în Cluj-Napoca, puteți participa prin IRC la #ceata (irc.freenode.net).


2013 — Fundația Ceata are drepturile de autor asupra acestei lucrări. Semnalați echipei de administrare eventualele probleme întâmpinate.

Imaginea din antet folosește emblema Întâlnirilor Hăcuitorilor de GNU (GHM), derivată din imaginea unui GNU care tastează.

Programul pe care se bazează formularul este liber în conformitate cu condițiile licenței GNU AGPLv3+. Textul formularului este liber în conformitate cu condițiile licenței CC-BY-SA.