În acest atelier din cadrul proiectului Sponge, Fundația Ceata își propune să îi ajute pe participanți să facă primul pas pentru evadarea din rețelele Facebook, Twitter și WhatsApp folosind Diaspora*, Pump.io, GNU Social și Kontalk. Ultimele sunt programe libere ce pot fi instalate pe mașinile oricui are posibilitatea și dorește, iar utilizatorii pot decide ei înșiși în ce mașini au încredere și pot comunica de acolo într-o rețea federată cu utilizatorii de pe alte mașini, folosind un protocol liber comun.

Dacă viața privată pe Internet este importantă pentru voi și doriți să participați la acest atelier, vă invităm să vă înscrieți completând acest formular!

Pentru acest atelier este suficient să veniți cu un telefon inteligent sau cu un calculator portabil, pentru a testa socializarea în rețelele descentralizate.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina evenimentului.2015 — Fundația Ceata are drepturile de autor asupra acestei lucrări. Semnalați echipei de administrare eventualele probleme întâmpinate.

Programul pe care se bazează formularul este liber în conformitate cu condițiile licenței GNU AGPLv3+. Textul formularului este liber în conformitate cu condițiile licenței CC-BY-SA.