Vrei să înveți bazele modalităților de protecție a datelor transmise prin poșta electronică și mesajele instantanee? Sau poate să descoperi cum să securizezi eficient comunicarea în Internet și să ai acces la o rețea formată din utilizatorii aceleiași metode de criptare? Vino la atelierul suținut de Fundația Ceata în cadrul laboratorului media experiemental Sponge

București, joi 18 septembrie, începând cu ora 17:30 la sediul la sediul Active Watch din Calea Plevnei nr. 98, Bl 10C, va avea loc atelierul Fundației Ceata cu tema Securizarea comunicării pe Internet, în urma căruia poți învăța bazele securizării comunicării online. Acest atelier se desfășoară în cadrul laboratorului media experimental Sponge2014 — Fundația Ceata are drepturile de autor asupra acestei lucrări. Semnalați echipei de administrare eventualele probleme întâmpinate.

Programul pe care se bazează formularul este liber în conformitate cu condițiile licenței GNU AGPLv3+. Textul formularului este liber în conformitate cu condițiile licenței CC-BY-SA.