Cu ocazia împlinirii a 6 ani de activitate, Ceata îi invită în iunie pe toți susținătorii programelor libere în Chișinău, Rm. Vâlcea și Cluj-Napoca să asiste la discursurile lui Richard Stallman, prezent în România și Rep. Moldova pentru un tur al echipelor locale ale Fundației Ceata: Ceata-MD, Ceata-VL și Ceata-CJ.

Turul echipelor locale ale Fundației Ceata va culmina cu Coliberator, conferința națională organizată de Fundația Ceata în București, unde Richard Stallman va susține un discurs în deschidere. Pentru înscrierea la Coliberator, vă rugăm să folosiți acest formular separat.

Vă invităm să vă înscrieți pentru a participa la aceste evenimente locale organizate de Fundația Ceata.2013, 2014 — Fundația Ceata are drepturile de autor asupra acestei lucrări. Semnalați echipei de administrare eventualele probleme întâmpinate.

Fotografia din antet este realizată de Nicu Buculei și este folosită de Fundația Ceata în condițiile licenței libere CC BY-SA.

Programul folosit de formular este liber în conformitate cu condițiile licenței GNU AGPLv3+. Textul formularului este liber în conformitate cu condițiile licenței CC-BY-SA.