Fundația Ceata este o fundație românească dedicată libertății digitale și aliniată la filozofia programelor libere a proiectului GNU. Ceata și-a început activitatea ca grup informal pe 10 iunie 2008 și a devenit fundație pe 15 februarie 2013.

Încă de la formarea sa, Ceata se ocupă cu activismul pentru programe libere, cu organizarea de evenimente pe tema libertății digitale și cu realizarea de programe libere și de lucrări de cultură libere. Mai multe informații pe situl ceata.org.

Completați acest formular pentru a deveni în mod oficial membri voluntari ai Fundației Ceata. Tot ce se cere este să prețuiți libertatea digitală, să puteți coresponda în limba română și să fiți dispuși să ne ajutați.

Datele trimise vor fi folosite pentru completarea contractului de voluntariat. Vă rugăm să-l citiți înainte de a ne trimite acest formular.


2013 — Fundația Ceata are drepturile de autor asupra acestei lucrări. Semnalați echipei de administrare eventualele probleme întâmpinate.

Imaginea din antet folosește în condițiile licenței libere CC-BY-SA personaje desenate de Nicu Buculei.

Programul pe care se bazează formularul este liber în conformitate cu condițiile licenței GNU AGPLv3+. Textul formularului este liber în conformitate cu condițiile licenței CC-BY-SA.